DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Ders kayıtları 26.02.2024 tarihinde başlayacaktır. Üniversitemiz eğitim öğretim yönetmeliğinde kayıt yenileme ile ilgili maddelerin danışmanlar tarafından incelenmesi faydalı olacaktır.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

*Aşağıda belirtilen dersler Fakültemiz tüm bölümlerinde ortak olarak İnşaat Müh. bölümünden uzaktan eğitim ile alınacak.

AİİT102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

TD102 Türk Dili II

YD102 Yabancı Dil II

*Aşağıda belirtilen UME ile birlikte alınacak olan dersler Fakültemiz tüm bölümlerinde ortak olarak Makine Müh. bölümünden uzaktan eğitim ile alınacak.

MUH402 İnovasyon ve Ürün Geliştirme

MUH404 Kalite Kontrol ve Standartları

MUH406 Verimlilik Yönetimi

*Sosyal Seçimlik Dersler İnşaat Müh. bölümünden ortak olarak alınacaktır (Tekstil Müh. 6. Yarıyıldaki dersi kendi bölümünden alacak).  Bu dersler 4. Yarıyılda 2 tane 6. Yarıyılda 2 tane açılmıştır. Öğrencilerimiz her yarıyıl için birer tane Sosyal Seçimlik ders alacaktır.

*Aşağıda belirtilen dersler Fakültemiz tüm bölümlerinde ortak olarak Makine Müh. Bölümünden alınacak.

MUH204 İş Sağlığı ve Güvenliği

*Gıda Müh. Bölümü aşağıda belirtilen dersleri Elektrik-Elektronik Müh. Bölümünden ortak olarak alacaktır.

FİZ102 Fizik II

GDM108 Bilgisayar Destekli Teknik Resim (EEM114 Bilgisayar Destekli Tasarım)

*Gıda Müh. Bölümü aşağıda belirtilen dersleri Tekstil Müh. Bölümünden ortak olarak alacaktır.

ENF102 Temel Bilgi Teknolojileri

*Tekstil Müh. Bölümü aşağıda belirtilen dersleri Makine Müh. Bölümünden ortak olarak alacaktır.

MUH102 Matematik II (MAT102 Matematik II)

MUH104 Fizik II (Fiz102 Fizik II)

MAT202 Diferansiyel Denklemler

*Tekstil Müh. Bölümü aşağıda belirtilen dersleri Gıda Müh. Bölümünden ortak olarak alacaktır.

KİM102 Organik Kimya

*Tekstil Müh. Bölümü Yüz yüze eğitim dersleri Besni Mimarlık Fakültesinde yapılacaktır. Bu nedenle sadece uzaktan eğitim ile verilecek olan dersler ortak alınacaktır. Diğer dersler için ayrı görevlendirme yapılmıştır.