Çevre Mühendisliği Bölümü

UME SINAVI HAKKINDA DUYURU

Uygulamalı Mühendislik Eğitimini tamamlayan öğrencilerimizin aşağıda sıralanan işlemleri yapması gerekmektedir.

1)UME öğrencisi, dönem sonu için hazırlayacağı UME Sonuç Raporunu ve UME aldığı firmadaki herhangi bir sorunun çözümüne yönelik veya AR-GE/ÜR-GE amaçlı detaylı bir projeyi e-posta olarak 01.07.2021 tarihine kadar UME danışmanına gönderilmesi gerekmektedir.

2) UME öğrencilerine uygulanacak çoktan seçmeli sınav, 01.07.2021 tarihinde, saat 11:00’de MERGEN sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

3)Firmalar, UME öğrencisini https://ume.adiyaman.edu.tr adresinin belgeler kısmında bulunan "FİRMA UME DEĞERLENDİRME FORMU"nu doldurmak suretiyle değerlendirecektir. Firma tarafından doldurulduktan sonra kaşelenip imzalanacak olan form, firma yetkilisi tarafından öğrencinin UME danışmanına 01.07.2021 tarihine kadar e-posta olarak gönderilecektir.

Not: UME öğrencisi, firma yetkilisi tarafından onaylanan yoklama çizelgesinin fotoğrafını 30.06.2021 tarihinde UME danışmanına online olarak gönderecek ve çizelgenin aslını en kısa sürede posta ya da kargo yoluyla yine danışmanına gönderecektir.