Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

UME Yazılı ve Sözlü Sınavları Hakkında (Güncelleme tarihi: 05.02.2024)

Çoktan seçmeli (Yazılı) sınav 07.02.2024 Çarşamba günü saat 11.00’de A-06 nolu derslikte yapılacaktır.

Sözlü Sınav Programı EK'teki listede verilmiştir.

Yazılı sınavı geçemeyen öğrenciler listede yer alsalar bile Sözlü Sınava GİREMEYECEKLERDİR.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

• Yazılı sınavın süresi 100 dakika olup her konu başlığından 5 soru olmak üzere toplam 40 sorudan oluşacaktır. Sorular öğrencilere soru havuzundan rastgele gelecektir.
  • Yapılacak olan çoktan seçmeli sınav ile ilgili örnek sorulara EK'teki dosyadan ulaşabilirsiniz.
  • Konu Başlıkları: Devre Analizi, Lojik Devreler, Elektromanyetik Alan Teorisi, Analog Elektronik, Elektrik Makinaları, Kontrol Sistemleri, Mikroişlemciler, Elektrik Enerjisi Üretimi İletimi ve Dağıtımı

Güncelleme: Sınav tarihi 07.02.2024'e alınmıştır.