Makine Mühendisliği Bölümü

Bölümüz Dr. Öğretim Üyesi Münür Sacit Herdem WISE ve AE4H organizasyonlarına üye olarak seçilmiştir.

Bölümüz Dr. Öğretim Üyesi Münür Sacit Herdem Waterloo Institute for Sustainable Energy (WISE) ve Affordable Energy for Humanity (AE4H) organizasyonlarına üye olarak seçilmiştir.

https://wise.uwaterloo.ca/?search=munur%20herdem&tab=people

WISE, Kanada'nın Waterloo Üniversitesi'nin bir araştırma enstitüsüdür. Enerji araştırmalarında bir Mükemmeliyet Merkezi olarak uluslararası tanınırlığı vardır ve enerji sistemlerinin sosyal, ekonomik ve çevresel performansını artıran enerji teknolojileri, politikaları ve stratejilerinin geliştirilmesine katkı sağlamaktadır. Odak noktası, enerji sistemlerinin dönüşümünde anahtar sürücü olarak yenilik üzerinedir ve araştırma girişimleri, hem yakın dönem için zamanında çözümler sağlayan hem de enerji kullanımının evrimini şekillendiren çalışmalar üzerinde yoğunlaşmaktadır.

AE4H, dünya genelinde enerji erişimi uzmanları ve uygulayıcılarından oluşan bir konsorsiyumdur. AE4H aracılığıyla, üyeler enerji araştırmaları, kalkınma yardımı projeleri, uluslararası ziyaretler ve stajlar ile uluslararası konferanslar gibi alanlarda birlikte çalışırlar. AE4H, Waterloo Üniversitesi'nden Dr. Jatin Nathwani ve Karlsruhe Teknoloji Enstitüsü'nden Dr. Joachim Knebel tarafından 2015 yılında kurulmuştur.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.