DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Ders kayıtları üniversitemiz akademik takvimine göre 29.08.2022-09.09.2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Üniversitemiz eğitim öğretim yönetmeliğinde kayıt yenileme ilgili maddelerin ve güncel ders müfredatlarının incelenmesi ders kayıtlarının doğru bir şekilde yapılması için faydalı olacaktır. Öğrencilerimizin ders kayıtları ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamaları halinde mutlaka akademik danışmanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

https://kms.kaysis.gov.tr/Home/Kurum/87324094?AspxAutoDetectCookieSupport=1

*Aşağıda belirtilen dersler Fakültemiz tüm bölümlerinde ortak olarak İnşaat Müh. Bölümünden uzaktan eğitim ile alınacak.

Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi I

Türk dili I

Yabancı dil I

*Aşağıda belirtilen dersler Fakültemiz tüm bölümlerinde (Tekstil Müh. hariç) ortak olarak İnşaat Müh. Bölümünden alınacak.

Matematik I

Kimya

Fizik I

Mühendisler İçin İstatistik

Sosyal Seçimlik Ders (Bu dersler 3. Yarıyılda 1 tane 5. Yarıyılda 2 tane, 7. Yarıyılda 2 tane açılmıştır. Öğrencilerimiz her yarıyıl için birer tane Sosyal Seçimlik ders alacaktır.)

*Tekstil Müh. Bölümü dersleri Besni Mimarlık Fakültesinde yapılacaktır. Bu nedenle sadece uzaktan eğitim ile verilecek olan dersler İnşaat Müh. ile ortak alınacaktır. Diğer dersler için ayrıca görevlendirme yapılmıştır. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.