TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Eğitimi

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, üniversite öğrencilerinin bilimsel araştırma yapma becerilerini geliştirmeyi, onları araştırma süreçlerine aktif olarak dahil etmeyi ve akademik hayata yönelme aşamasında projeler hazırlamalarını teşvik etmeyi amaçlayan bir destek programıdır. Bu program, lisans düzeyindeki öğrencilerin hazırladıkları araştırma projelerine destek sağlar ve herhangi bir bilimsel alan sınırlaması bulunmamaktadır.

Bu kapsamda, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı olarak, öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmek, yenilikçi projeler üretmelerini teşvik etmek ve akademik kariyerlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu program sayesinde öğrenciler, teorik bilgilerini pratikte uygulayarak bilimsel çalışmalara katkıda bulunurken, aynı zamanda ekip çalışması, problem çözme ve proje yönetimi gibi yetkinliklerini de geliştirme fırsatı bulacaklardır.

Siz değerli öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlediğimiz çevrimiçi etkinliğimize davet ediyoruz. Etkinlik, Microsoft Teams platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu etkinlikte, alanında uzman bir akademisyenin katılımıyla, araştırma projeleri hazırlama süreçleri, projelere nasıl başvurulacağı ve başarılı projeler için dikkat edilmesi gereken noktalar gibi konularda değerli bilgiler edinebilirsiniz.

🗣   Dr. Öğr. Üyesi Elvan DUMAN

🔗Microsoft Teams:

Toplantı Kimliği: 327695840024

Parola:7hkg54

🗓 8 Ekim 2024 Salı Saat 19:00 - 20:00

Katılımınızı bekliyor, araştırma yolculuğunuzda size rehberlik etmeyi amaçlayan bu etkinlikte sizleri görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

whatsapp ımage 2024-10-02 at 10.51.08_f7310ae5.jpg