IEEE Topluluğu Devir Teslim Töreni

Üniversitemiz IEEE topluluğu devir teslim töreni Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyonla yapılmıştır. 2018-2021 yılları arasında Adıyaman Üniversitesi IEEE topluluğu yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Demiral ve yönetim kurulu üyeleri Fatma Nur Zehra Çaçan, Mustafa Demirbay, Ledeyna Yeşilgil, M.Eren Demir, Büşra Zülal Ceval, Doğan Taha Yasin, M. Enes Aydın, aramızdan ayrılan Halil Gök ve danışmanlığını yürüten Abdurrahman Özbeyaz hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Ayrıca kurucu başkanlarımız olan Mehmet Mustafa Alparslan, Özgür Fırat Saydam, Süleyman Küçük arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Bayrağı devralan yeni yönetim kurulu başkanı Ahmet Said Armağan ve yönetim kurulunda yer alan Elanur Aktay, Doğan Taha Yasin, Mazlum Yıldız, Bengisu Velat Alkayış, Mehmet Burkan Yoldaşcan ve danışmanımız Dr. Ögr. Üyesi Oğuz Kağan Köksal'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.