KiPAŞ Holding Tekstil İşletmeleri Teknik Gezisi

Adıyaman Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü, TLZ 303 Kısa Lif İplikçiliği, TLZ 305 Dokuma Hazırlık ve TLS415 Teknik Tekstiller dersleri kapsamında Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Seval UYANIK, Dr. Öğr. Üyesi Pınar PARLAKYİĞİT, Arş. Gör. Dr. Sabih OVALI gözetiminde 3. ve 4 sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Bu gezide bölüm öğrencileri, Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren KİPAŞ Group işletmesinde derslerde anlatılan ilgili teorik bilgilerini işletmede gördükleri uygulama ile bütünleştirme fırsatı buldular.

Gezinin gerçekleşmesi için olumlu yaklaşımları ile bizlere destek veren kapılarını bize açan KİPAŞ Group Fabrikaları Genel Müdürü, Ring İplik İşletmeleri Kalite ve Kontrol ve Laboratuvar şefi Furkan BALDUK'a , Dokuma Hazırlık ve Teknik Tekstil Şefi H. Murat ARICIOĞLU, İnsan Kaynakları uzmanı Kevser BEYKONT'a ,Eğitim uzmanı Hüseyin BOLAT'a ve diğer mühendisler ile ilgili işletme personellerine teşekkürlerimizi sunarız.

     

  

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.