Merinos Besni Akrilik İplik Tesisi ve Besni OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Gezisi

Adıyaman Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü, TLZ 308 Atkı Örmeciliği ve TLZ 206 Örme Teknolojileri dersleri kapsamında Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Seval UYANIK, Arş. Gör. Dr. Sabih OVALI gözetiminde 2. ve 3 sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Bu gezide bölüm öğrencileri, Adıyaman, Besni Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Merinos Besni Akrilik İplik Tesisi işletmesinde derslerde anlatılan ilgili teorik bilgilerini işletmede gördükleri uygulama ile bütünleştirme fırsatı buldular.