İskur Group Tekstil İşletmeleri ve Mem Tekstil İşletmeleri Teknik Gezisi

Adıyaman Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü, TLZ210 Konfeksiyon Teknolojisi ve TLZ310 Boya-Baskı Teknolojileri dersleri kapsamında Öğretim Üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Pınar PARLAKYİĞİT ve Doç.Dr. Burcu Sancar BEŞEN gözetiminde 2. Ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Bu gezide bölüm öğrencileri, Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İSKUR Group ve MEM Tekstil işletmelerinde derslerde anlatılan ilgili teorik bilgilerini işletmede gördükleri uygulama ile bütünleştirme fırsatı bulmuşalardır.

Gezinin gerçekleşmesi için olumlu yaklaşımları ile bize destek veren kapılarını bize açan İSKUR Group AR-GE müdürü Halil KARAYAĞLI, İSKUR Group Kalite Kontrol Müdürü Mithat ÜNÜVAR, İSKUR Group İnsan Kaynakları ve İdari işler Müdürü Umur DEDEOĞLU ve MEM Tekstil Baskı İşletme Şefi Yusuf TEKELİ’ye ve diğer mühendisler ile ilgili işletme personellerine teşekkürlerimizi sunarız.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.