Mega Polietilen Köpük San. ve Tic. A.Ş. Teknik Gezisi

Adıyaman Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü, TLZ206 Örme Teknolojisi dersi kapsamında Öğretim Üyesi Doç Dr. Seval UYANIK gözetiminde 2. sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Bu gezide bölüm öğrencileri, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Mega Polietilen Köpük San. ve Tic. A.Ş. Tekstil işletmelerinde derslerde anlatılan ilgili teorik bilgilerini işletmede gördükleri uygulama ile bütünleştirme fırsatı bulmuşalardır.

Gezinin gerçekleşmesi için olumlu yaklaşımları ile bize destek veren kapılarını bize açan Mega Polietilen Köpük San. ve Tic. A.Ş.  Group Müdürü Hakan BULDUKOĞLU diğer mühendisler ile ilgili işletme personellerine teşekkürlerimizi sunarız.