Merinos Halı San. ve Tic. Aş. İşletme Teknik gezisi

Adıyaman Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü, TLZ403 Bitim İşlemleri, TLS403 Tekstüre, TLZ405 Dokusuz Yüzey Teknolojileri, TEK201 Tekstil Kimyası ve TEK307 Ön Terbiye dersleri kapsamında Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Pınar PARLAKYİĞİT, Doç. Dr. Burcu Sancar BEŞEN ve Doç. Dr. Selçuk POYRAZ gözetiminde 2.sınıf, 3.sınıf ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlenmiştir. Bu gezide bölüm öğrencileri, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren MERİNOS HALI SAN.  VE TİC. AŞ. işletmesinde derslerde anlatılan ilgili teorik bilgilerini işletmede gördükleri uygulama ile bütünleştirme fırsatı bulmuşalardır.

Gezinin gerçekleşmesi için olumlu yaklaşımları ile bize destek veren kapılarını bize açan MERİNOS HALI SAN.  VE TİC. AŞ. Genel Müdürü Ali YILMAZ, Dokuma Müdürü Yusuf GEDİK, Dokuma Şefi Hakan DOĞAN’a ve diğer mühendisler ile ilgili işletme personellerine teşekkürlerimizi sunarız.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.