TANIŞMA TOPLANTISI

10 Kasım 2023 Cuma günü saat 15.00-16.00 arasında bilgisayar mühendisliği bölümümüzü yeni kazanan öğrenciler ile online tanışma toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda bölüm hocalarımız kendilerini tanıttıktan sonra, bilgisayar mühendisliği ile ilgili genel tanımlamalar, iş olanakları, fırsatlar ve proje yapma gibi konulara değindiler. Toplantıda ayrıca bölümdeki derslerin içerikleri, uzaktan eğitim sistemi ve sınav prosedürleri hakkında genel bilgiler verildi. Sonraki süreçlerde öğrencilerimiz ile ilgili ders dışı etkinliklerin devam ettirilmesi vurgulandı.