Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

1.Sınıflar Ders Kayıtları Hakkında

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1.Sınıf Öğrencileri Ders Kayıtları Hakkında

Ders kayıtları 26.02.2024 tarihinde başlayacaktır. Üniversitemiz eğitim öğretim yönetmeliğinde kayıt yenileme ile ilgili maddelerin danışmanlar tarafından incelenmesi faydalı olacaktır.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ

*Aşağıda belirtilen dersler Fakültemiz tüm bölümlerinde ortak olarak İnşaat Müh. bölümünden uzaktan eğitim ile alınacak.

AİİT102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

TD102 Türk Dili II

YD102 Yabancı Dil II

Bu dersleri nasıl alabileceğinizi gösteren ilgili rehber görsele ulaşmak için TIKLAYINIZ