Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Yaz Dönemi UME Hakkında

  • UME yönergesinde belirtilen gerekli şartları taşıyan ve UME'ye 2023 YAZ döneminde gitmeyi düşünen öğrenciler geç kalınmaması adına gidecekleri kurum ile protokollerini bir an önce yapmalıdırlar.
  • UME'ye gitmeyi düşünen öğrencilerin Atatürk üniversitesinden aldıkları derslerin sayılabilmesi için Final veya Bütünleme sınavı sonucunda dersi geçtiklerini gösterir transkriptlerini en geç bayramdan önce danışmanlarına göndermeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerin derslerinin sayılması ve sonuçta alttan en fazla iki derslerinin kalması durumunda UME'ye gitme durumu değerlendirilecektir.
  • Öğrencilerin geçtiklerini beyan ettikleri dersler daha sonraki süreçte Atatürk Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında teyit edilecek olup bu aşamada ders geçme konusunda yanlış bilgi verdiği tespit edilen öğrencilerin UME'si iptal edilecek ve gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.