Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Bölüm Öğretim Üyemizden TÜBİTAK 1002 Projesi

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman ÖZBEYAZ ’ın araştırmacı olarak proje ortağı olduğu “Patricia Benner'in Modeline Dayalı Arttırılmış Gerçeklik Uygulamasının Hemşirelik Öğrencilerinin Öğrenmelerine Etkisi: Pediatrik Orotrakeal Aspirasyon Eğitim Modülü” başlıklı proje TÜBİTAK 1002- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı çerçevesinde hibe almaya hak kazanmıştır. Doç. Dr. Abdurrahman ÖZBEYAZ, Medipol Üniversitesi öğretim elemanlarından oluşan proje ekibi, Artırılmış Gerçeklik uygulamalarının giderek yaygınlaştığı günümüzde, pediatride yaşam sonuna gelmiş çocuklara uygulanacak aspirasyon işlemini öğrenme sürecinde aday hemşerilerin eğitimlerinde kullanabilecekleri bir yazılımın geliştirilmesi süreçlerinde görev alacaklardır.

Hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bölüm Başkanlığı.