İnşaat Mühendisliği Bölümü

Staj Defterinin Hazırlanışı ile ilgili DUYURU

Staj defteri, staj yönergesi ve staj formlarına bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Staj defteri içerisine yazılacak metin ve çizilecek tüm şekiller el ile (tükenmez kalem ile) doldurulacak olup, bilgisayar çıktısı kesinlikle kullanılmayacaktır. Staj defterine resim yapıştırılamaz, resimler topluca bir zarf içerisinde ayrıca bir ek olarak verilmelidir. (Resimler numaralandırılarak metin içerisinde referans verilmelidir). Metinler öğrencinin kendi ifadelerinden oluşmalı, çeşitli kaynaklardan alıntı yapılarak hazırlanan kopyala-yapıştır metinlere yer verilmemelidir.  Sayfalar tamamen ya da kısmen boş bırakılmamalı, metin ile doldurulmalıdır. Her sayfada, ilgili tek bir günde yapılan aktivitelere yer verilmelidir.

Stajın bitiminden sonra öğrenci; hazırlamış olduğu staj evraklarını staj bitiş tarihini izleyen en geç 15 gün içerisinde bölüm sekreterliğine elden veya posta/kargo yoluyla (süre için evrakların postaya verilme tarihi baz alınır) teslim edilir. Posta/kargoda oluşabilecek hata/kusur evrak kaybolması gibi durumlardan öğrenci sorumludur. Bu süre içinde staj evraklarını bölüm sekreterliğine teslim etmeyen öğrencinin stajı yapılmamış sayılır.

Hazırlanan staj defterinde farklı günlerde aynı iş yazılmamalıdır. Mükerrer sayfalardan uzak durulmalıdır. 

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.