Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesinde Bölümümüzün ve Fakültemizin Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Bölüm Başkanımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Saadin OYUCU, Bölüm Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sercan YALÇIN ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Akademisyenlerinden Sayın Arş. Gör. Dr. Musa EŞİT "Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar ve İnşaat Mühendisliği Tanıtımı" kapsamında Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi Öğrencileriyle buluştu. Etkinlik çerçevesinde bölüm başkanımız bölüm tanımı, kariyer fırsatları ve dijital gelecek temalı bir sunum yaparak, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Dr. Öğr. Üyesi Sercan YALÇIN Bilgisayar Mühendisliği ve Mühendislik Fakültesi hakkında detaylı bilgiler sunarken Dr. Musa EŞİT İnşaat Mühendisliği alanı ile ilgili eğitim içeriği ve kariyer fırsatları hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.
 
Bu etkinliği gerçekleştirme olanağını sağlayan değerli üniversite ve okul yönetimine, etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.