Gıda Mühendisliği Bölümü

Bitirme Projesi Dönem Sonu İşlemleri

Bölümümüzde yürütülmekte olan Bitirme Projeleri ile ilgili dönem sonu işlemlerinin aşağıdaki işleyişe
uygun şekilde yapılması gerekmektedir. Bitirme Projesi dönem sonu işlemleri:

  1. Öğrenciler Bitirme Projelerini basılı olarak "Bitirme Projesi Teslim ve Değerlendirme Formu" ile birlikte bölüm sekreterliğine 03.01.2022 Pazartesi gününe kadar teslim etmelidirler.
  2. Bölüm Başkanlıklarının belirlemiş oldukları biri çalışmayı yöneten proje danışmanı olmak üzere en az üç üyeden oluşan Jüri önünde bölüm tarafından belirlenen tarih ve saatte sözlü savunma yapılacaktır.
  3. Jüri değerlendirmesini yaptıktan sonra "Bitirme Projesi Teslim ve Değerlendirme Formu" ile sonucu bölüm sekreterliğine iletecektir.
  4. Başarılı görülen öğrenciler Bitirme Projelerini cilt yaptırarak jüri üyelerine imzalatıp 2 basılı nüshasını 17.01.2022 tarihine kadar bölüm sekreterliğine teslim edeceklerdir.
  5. Bitirme Projelerinden biri projeyi yürüten danışmanda kalacak diğeri ise "Bitirme Projesi Teslim ve Değerlendirme Formu" ile birlikte Dekanlığa gönderilecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.