Gıda Mühendisliği Bölümü

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi UME Dönem Sonu İşlemleri

1. 2022-2023 UME Güz Dönemi 13.01.2023 (Finallerin son günü) tarihinde sona erecektir.
2. UME öğrencisinin, UME Sonuç Raporunu ve UME aldığı firmadaki herhangi bir sorunun çözümüne yönelik veya AR-GE/ÜR-GE amaçlı detaylı bir projeyi e-posta olarak UME danışmanına 06.01.2023 tarihine kadar göndermesi gerekmektedir.
3. UME öğrencisi, ilgili alandaki uygulamaları da içeren, bölüm kurulu tarafından önceden belirlenmiş olan konulardan çoktan seçmeli bir sınava tabi tutulacaktır. Çoktan seçmeli sınav 16.01.2023 tarihinde saat 11.00’da A-12 nolu derslikte yapılacaktır.
4. UME öğrencisi, çoktan seçmeli sınavdan geçer puan (70/100 üzerinden) aldığı takdirde sonuç raporunu ve projesini ilgili bölüm başkanlığı tarafından biri öğrencinin UME danışmanı olmak üzere üç öğretim elemanından oluşturulan “UME Sonuç Raporu ve Proje Değerlendirme Jürisi” önünde sunmaya hak kazanacaktır. Çoktan seçmeli sınavdan 70 puandan düşük alan öğrenciler başarısız sayılarak UME’yi tekrar alacaktır. Sunumlar 17.01.2023 saat 10.00'da A-12 nolu derslikte yapılacaktır.
5. Firmalar, UME öğrencisini https://ume.adiyaman.edu.tr adresinin belgeler kısmında bulunan "FİRMA UME DEĞERLENDİRME FORMU"nu doldurmak suretiyle değerlendirecektir. Firma tarafından doldurulduktan sonra kaşelenip imzalanacak olan form, firma yetkilisi tarafından öğrencinin UME danışmanına kapalı zarf içerisinde posta ya da kargo ile en geç 06.01.2023 tarihine kadar gönderilmelidir.
6. UME öğrencisi, firma yetkilisi tarafından onaylanan yoklama çizelgesinin fotoğrafını 13.01.2023 tarihinde UME danışmanına online olarak gönderecek ve çizelgenin aslını en kısa sürede elden, posta ya da kargo yoluyla yine danışmanına göndermelidir (Yoklama çizelgelerinin firma yetkilisi tarafından mutlaka imzalanıp onaylanması gerekmektedir).