Tekstil Mühendisliği Bölümü

Besni OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden ADYÜ Mimarlık Fakültesi'ne Gezi

Besni OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tekstil Teknolojisi Bölümü 9. sınıf öğrencileri ve okul öğretmenleri tarafından Adıyaman Üniversitesi  Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesine eğitsel gezi düzenlendi.

Gezi programında Besni OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim gören 20 öğrenci, Tekstil Teknolojileri  Öğretmeni Esma ATAŞ ve Rehberlik Öğretmeni Deniz EREN yer aldı.

Öğrencilere ,Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları tarafından  ; Tekstil Mühendisliği Bölümü  Fiziksel Testler, Kimyasal Testler ve Mekanik Laboratuvarı hakkında bilgiler verildi.