Tekstil Mühendisliği Bölümü

Tekstil Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Coşkusu

Adıyaman Üniversitesi 17. Mezuniyet Töreni il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Adıyaman Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümü ilk mezuniyet törenini gerçekleştirdi.Törene bölüm öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Mezun adaylarının kortej yürüyüşü ve programlarının tanıtılması akabinde tören, mezun adaylarının alandaki yerlerine yerleşmesinin ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol konuşmaları ile devam etti.

Tören, belge dağıtımının ardından tüm mezun adaylarının hep birlikte kep atmaları ile son buldu.