Tekstil Mühendisliği Bölümü

Bölümümüzde Mezuniyet Sevinci

Üniversitemizin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 11.06.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine bölümümüzü temsilen bölüm başkanımız Doç. Dr. Selçuk POYRAZ ve yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sabih OVALI katıldı. Mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz Fatma BOZBAY ve Ebrar Süeda EVİN sayesinde bölümümüz de bu seneki sevince ortak oldu. Ayrıca, öğrencimiz Ebrar Süeda EVİN’in mühendislik fakültesi ikincisi olarak mezun olması hem ailesini hem bölümümüzü bir kez daha sevindirip, gururlandırdı. Mezun olan öğrencilerimize öncelikle girecekleri final sınavlarında ve sonrasında da yeni başlayacakları mesleki hayatlarında başarılar diler, yollarının açık olmasını temenni ederiz.